نیمچه زیست شناسان

دانشجویان زیست شناسی دانشگاه حکیم سبزواری

نیمچه زیست شناسان

دانشجویان زیست شناسی دانشگاه حکیم سبزواری

دانشجویان دانشگاه حکیم؛افرادبرترجشنواره خوارزمی

تخمه‌گیر کدو طراحی و ساخته شد‌


تخمه‌گیر کدو توسط زهره شهدادی، زهرا حاجیلری و مریم حاجیلری دانش‌آموزان ایرانی طراحی و ساخته شد.
این افراد درحال حاضردانشجوی زیست دانشگاه حکیم هستند 
به گزارش خبرگزاری فارس، روش سنتی جداسازی تخم‌ کدو از قسمت گوشت آن، به صورت دستی است. در روش سنتی، ابتدا کدو به وسیله ساطور به دو نیمه تقسیم می‌شود و سپس تخم‌کدو توسط کارگران و به وسیله انگشتان یا قاشق از گوشت کدو جدا می‌‌شود. این روش سنتی، وقت‌گیر است و به دلیل ساطور زدن، بعضی از تخم‌های کدو شکسته می‌شود.
در طرح حاضر، روش سنتی دستی به مکانیزه تبدیل شده است. ابتدا دو کدو با چاقو توسط کارگران بریده می‌شود و سپس هر یک کارگر یک کدو را در دست گرفته و به سمت میله‌ دارای پره‌های مارپیچ که در حال چرخش است، جلو می‌برد و این پره‌های مارپیچ به سرعت تخم کدو را از گوشت آن جدا می‌کند. این دستگاه، قابلیت استفاده همزمان توسط 6 کارگر را دارد. یک موتور بنزینی، سه محور متوالی را توسط سیستم انتقال قدرت تسمه‌ای به حرکت درمی‌آورد. در دو انتهای هر محور، پره‌های مارپیچی جوش داده شده است و هر کاربرد در یکی از دو انتهای هر محور می‌نشیند.
سادگی طرح، سالم ماندن تخم‌کدو، صرفه‌جویی در زمان و صرفه‌جویی در هزینه کارگری از نکات برجسته و نوآوری طرح است. 

به امید سربلندی روزافزون این دانشجویان

نظرات 1 + ارسال نظر
مرتضویان پنج‌شنبه 31 فروردین‌ماه سال 1391 ساعت 11:32 ق.ظ http://www.biology42.blogfa.com

سلام
چی کار کنن ایرانی هستن دیگه:)ایرانی یعنی از هیچ بهترین ها را ساختن.
با ارزوی سرافرازی کشورمون
بای تا های

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد